uCoz

GRATUIT Creatorul de site-uri

Creează un site web gratuit

Turul sistemului uCoz

Șabloanele Standard

Standard Templates
Șabloanele preinstalate din cadrul sistemului sunt cea mai ușoară cale pentru a creea un website, mai ales pentru cei care nu vor să investească timp sau bani. Mai multe sute de șabloane cu design-uri simple și concise sunt disponibile pentru orice utilizator.

Alegeți unul dintre sutele de șabloane gratuite și creați un website complex din câteva click-uri!


Design Personalizat
Doriți să modificați un șablon standard sau să creați un website cu un design personalizat? Oferim soluții pentru toate necesitățile, inclusiv pentru utilizatorii avansați. În uCoz, veți găsi toate instrumentele necesare pentru administrarea website-ului, precum și posibilitatea lucrului cu limbajele HTML sau CSS.

Dați viața ideilor prin intermediul instrumentelor uCoz. Creați un design unic pentru website-ul creat!Magazinul de șabloane
Șabloanele premium sunt o soluție excelentă pentru cei care doresc un website cu un design profesionist. În acest caz, nu va trebui să aveți cunoștințe de programare web sau să consultați experți în domeniu. În magazinul oficial uCoz, puteți să achiziționați nu doar un șablon unic și intuitiv dar și comanda instalarea acestuia. Tot ceea ce trebuie să faceți este să solicitați informațiile necesare, în funcție de preferință.

Cea mai ușoară metodă pentru crearea unui website calitativ este să achiziționați un șablon profesional cu un design unic. Vom face tot ceea ce este posibil pentru a face lucrul cu website-ul cât mai simplu cu putință!