uCoz

GRATUIT Creatorul de site-uri

Creează un site web gratuit

Turul sistemului uCoz

Parola sistemului

Am luat toate măsurile necesare pentru a proteja site-urile dumneavoastră de potențialele atacuri. Parolele diferite pentru accesarea profilului sau a Panoului de Control, îmbunătățesc securitatea împotriva persoanelor neautorizate, care doresc să acceseze contul.

Different passwords o your profile and Control Panel

Setarea nivelurilor de acces ale utilizatorilor

Puteți să repartizați utilizatorii website-ului personal în grupuri cu diferite niveluri de acces: permite/nu permite vizualizarea/comentariu/adăugarea materialelor, fotografiilor, posturilor.

Setting user access permissions

Antispam

Un sistem CAPTCHA eficient, oprește roboții din popularea website-ului cu diverse comentarii nesemnificative. Puteți ajusta complexitatea Captcha de pe website, prin intermediul Panoului de Control.

Reliable Captcha

Protecția datelor

uCoz este un sistem deosebit de accesat. Acesta este proiectat într-o asemenea manieră, încât, chiar dacă un server nu mai funcționează temporar, datele utilizatorilor rămân intacte.

Echipa noastră de administratori de sistem, are experiență în respingerea rapidă a atacurilor de tip DDoS, precum și în soluționarea eventualelor nefuncționalități.

Website-ul dumneavoastră este complet protejat!
Creați un site și convingeți-vă singuri!