uCoz

GRATUIT Creatorul de site-uri

Creează un site web gratuit

Turul sistemului uCoz

Constructori speciali

Administrarea website-ului este deosebit de simplă și ușor de înțeles.

Constructorul meniului vă permite să creați un meniu complex al website-ului, din doar câteva click-uri. Meniul poate fi atât vertical cât și orizontal, iar prin intermediul acestuia puteți adăuga un număr nelimitat de submeniuri. Puteți, de asemenea, edita stilul fiecărui meniu creat.

Așa arată meniul în Panoul de Control Așa va arăta meniul complet în site-ul dumneavoastră
Așa arată meniul
în Panoul de Control
  Așa va arăta meniul complet
în site-ul dumneavoastră

Constructorul de secțiuni vă permite să mutați părți ale website-ului în locuri diferite, să adăugați elemente și schimba titluri fără să vă atingeți de HTML!

Așa arată website-ul în modul constructor Website-ul în modul normal
Așa arată website-ul
în modul constructor
  Website-ul în modul normal

Constructorul de șabloane vă va ajuta să creați cu ușurință un design unic sau să modificați orice aspect în funcție de preferințe. Previzualizările șabloanelor, precum și codurile de sistem deja existente, vor facilita lucrul cu șablonul selectat.

Administrarea Conținutului

Conținutul său, este ceea ce vă face website-ul unic. Puteți include articole, știri, fotografii, mesaje de pe forum, produse din magazinul online și multe altele. Atât administratorii cât și utilizatorii website-ului pot adăuga materiale noi. Administratorul poate acorda permisiuni, dând posibilitatea utilizatorilor să efectueze diferite acțiuni legate de material, cum ar fi:

  • Adăugarea, editarea și ștergerea materialului
  • Atașarea fișierelor la materialul introdus
  • Căutarea în interiorul website-ului
  • Pre-moderarea materialelor introduse
  • Administrarea comentariilor

Widget-uri și gadget-uri

Widget-urile și gadget-urile, pot adăuga funcții noi și deosebit de utile website-ului dumneavoastră:

Îmbogățiți-vă website-ul cu un stream Twitter, un canal Youtube, un album foto Picasa, tab-uri Delicious, etc. Decorați-vă paginile cu puzzle-uri de imagini, mărirea imaginilor la un click, un slide-show, un tag cloud 3D, sfaturi despre pop-up, etc.
Administrați elementele din navigator – adăugarea semnelor de carte, deschiderea link-urilor într-o nouă fereastră cu o dimensiune specifică, dezactivarea click-ului dreapta al mouse-ului, tipărirea paginilor, redirecționarea în cazul unei sesiuni expirate, shimbarea tag-ului TITLE De la numărarea evenimentelor trecute, meniuri cu efecte grafice, sfaturi legate de pop-up, marcarea automată a link-urilor și sublinierea elementelor de sintaxă, toate pot fi adăugate cu doar un singur click!
Integrați un player audio și o listă de audiție Jucați jocuri direct pe website, adăugându-le pe acesta!

Bara de administrare /Bara utilizatorului

Bara de administrare a fost creată pentru a face administrarea website-ului cât mai ușoară. Puteți observa o bandă de dimensiuni mici în partea superioară a panoului, chiar după autentificare. Ceilalți utilizatori ai website-ului pot vedea o bară a utilizatorului, care este o versiune simplificată a barei de administrare. Conținutul acesteia va depinde de nivelul permisiunilor atribuite unui anumit grup de utilizatori.

This is how adminbar looks for the website administrator
Iată cum este afișată bara de administrare administratorului website-ului

După cum vedeți, administrarea unui website uCoz este deosebit de facilă!
Înregistrați-vă acum și convingeți-vă!